Software agrícola / Testimonis

20 anys en el mercat ens avalen com una solució fiable, eficaç i rendible per al seu negoci. Els nostres clients, usuaris de KEOPS, opinen sobre la seva experiència amb el nostre software de gestió agrícola i amb Alter Soft:

Prev Next

Per a la gestió empresarial es necessiten eines que solucionin de manera eficient i eficaç els reptes diaris, i BIA és aquesta eina. Aquest software ens permet conjugar diferents alternatives davant de l’amplitud dels mercats financers, el que permet estabilitzar, sens dubte la nostra direcció estratègica. Tot això dirigit per l’equip d’Alter, el qual es caracteritza per la seva proximitat, visió global i ràpida entesa de les necessitats empresarials generals del sector, i específiques de cada empresa.

Ramón Cardil - TREA Capital

El que més valorem de BIA a Inverseguros és la proximitat de l’equip d’Alter per resoldre amb celeritat i encert qualsevol dubte, nova necessitat o adaptació, que al llarg de la nostra relació els hi hem plantejat. Això que és tan important en qualsevol activitat, per una activitat com la nostra desenvolupada dins d’un mercat tan complex com el financer, és vital. La ràpida assumpció dels constants canvis marca la diferència entre ser competitiu o senzillament perdre l’oportunitat de ser-hi.

Teodoro Carrasco - Grupo Inverseguros

Hem realitzat un projecte de gestió integral capdavanter en el sector financer. Mitjançant una anàlisi precisa i un desenvolupament versàtil i eficaç, s’ha obtingut un ERP corporatiu, estàndar i parametritzable, que permet optimitzar les funcions del nostre equip, a més d’establir sinergies permanents entre ambdues companyies.

Lluís Domènech - Grupo GVC-Gaesco

Alter Software és sinònim de simplicitat en la introducció i utilització de la informació, amb un considerable estalvi de despeses i millora de la presa de decisions.

Paco Casallo - Haciendas Bio

Bia és una eina moderna i fiable per a aquesta època de canvis.

Lluís Amat - QRenta